Over Personeel Beheer

Bij bedrijven waar personeelszaken goed zijn georganiseerd, zijn de werknemers enthousiaster, meer gemotiveerd en is het verzuim doorgaans lager. En met tevreden werknemers is de productiviteit hoger. René Vet zorgt namens Personeel Beheer als externe personeelsadviseur voor een goede organisatie van jouw personeelszaken.

Wij zorgen dat je personeelsdossiers op orde zijn. Als externe partij kunnen wij onafhankelijk met je werknemers omgaan en jou het juiste advies geven. En daarmee de prestaties verhogen en je kosten verlagen. Personeel Beheer neemt je personeelszaken over, zonder dat je medewerkers hun betrokkenheid en motivatie verliezen. En met vaste tarieven per werknemer per maand zijn onze diensten laagdrempelig en eenvoudig te budgetteren.

René Vet

“De mens maakt de organisatie. Het zijn jouw mensen die het verschil maken. Zij staan je klanten te woord en bepalen uiteindelijk de kwaliteit van de dienst of het product. Maar hoe trek je de juiste mensen aan? Hoe hou je de beste binnen je bedrijf? En hoe haal je het beste in ze naar boven?

Dat zijn vraagstukken waar ik me sinds 2006 mee bezig hou. Ik zie vaak dat bedrijven in de problemen komen, omdat ze hun personeelszaken niet op orde hebben. Kreten als ‘Personeel kost alleen maar geld’, ‘Wet- en regelgeving is veel te moeilijk in Nederland’ en ‘Als ondernemer wordt het je moeilijk gemaakt om te ondernemen’, hoor ik vaak als reden om niets of weinig aan personeelszaken en de organisatie daar omheen te doen. Je besteedt je kostbare tijd tenslotte liever aan zaken waar je goed in bent.

Mijn passie ligt in het helpen van bedrijven die de kennis of kunde niet hebben voor dergelijke vraagstukken, maar zich ook bewust zijn van het feit dat ze zonder hun medewerkers eigenlijk geen bedrijf hebben. Daarin kan ik vanuit mijn persoonlijke overtuiging een bijdrage leveren.”

Neem direct contact op

6 + 2 =